Etiket: GDPR

KVKK’ya göre kişisel veriler ve özel nitelikli kişisel veriler

Şirketler müşterilerinden bilgi toplarken 'kişisel veriler' ve 'özel nitelikli kişisel veriler' konularında ayrıntılı bilgi sahibi olmalı

Veri sızıntıları küçük çaplı şirketlerin büyük derdi

Yeterince siber güvenlik önlemi alamayan küçük çaplı şirketler, veri sızıntıları vakalarında büyük gelir kaybı ile karşılaşıyorlar

KVKK cezaları GDPR’a yaklaşıyor, veri koruma zorlaşıyor

Gelişmekte olan teknolojiye uyum sağlayan KVKK yönetmeliği, giderek artan cezalar ile şirketlerin diken üzerinde oturmasına yol açıyor

BT yöneticileri şirket verilerinin güvenliğinden endişeli

Dünya çapındaki şirketlerde BT yöneticileri, yaklaşık yüzde 50 oranında kurumlarının veri yönetimi süreçlerine güvenmediklerini söylemiş

Avrupa Birliği’nden veri ihlali yapan firmalara dev cezalar

Tüm kurumların veri ihlali vakalarını engelleyebilmek için hem GDPR, hem de KVKK kurallarına uygun önlemler almaları zorunlu

İngiliz çalışanların yarısı şirket bilgileri çaldığını itiraf ediyor

Bir araştırmaya göre ofis çalışanları belli bir para teklif edildiğinde şirket bilgileri, patentler veya ürün özellikleri sızdırmaya meyilli

Bankalarda veri ihlali vakalarında yüzde 480 artış var

Üzerlerindeki veri ihlali tehditleri giderek artan Birleşik Krallık bankaları, GDPR yönetmeliklerine uyamadıkları için sıkıntı çekiyor

Otel web siteleri müşteri verilerini sızdırmakla suçlanıyor

Müşterilerine güvenlik açıkları bulunan rezervasyon onay mesajları yollayan otel zincirleri, kişisel verileri tehlikeye atıyorlar

GDPR yönetmeliğinin ilk 8 ayında 95 bin şikayet var

AB'nin 2018 yılında devreye soktuğu GDPR uygulaması sayesinde, hem vatandaşlar hem de şirketler veri güvenliğine önem verir oldu

Daha fazla veri güvenliği için dijital kimlik teknolojileri

Dijital kimlik çözümleri hem şirketlerin, hem de kullanıcıların ihtiyacı olan güvenlik yöntemlerini pratik bir şekilde sunmaya aday
Paloma Yayınevi - Şimdi

xTRVizyon

EVRENSEL