Arçelik, Contemporary İstanbul’da oldukça etkili ‘Cyles’da geri dönüşüm tesislerinde bulunan malzemelerle yer aldı. Türkiye’nin önde gelen sanatçıları ve Türkiye’nin önde gelen tasarımcılarının bir araya gelerek yarattıkları ‘Cycles’ oldukça ilgi çekti.
Çağdaş yapıda olan sanat ürünlerine ait en güzel numunelerin sergilendiği geri dönüşüm sergisinde sanatseverler bir araya geldi. 6 Kasım’da sona eren Cycles’ adlı sergide, geri dönüşüm atıkları profesyonel ellerde tasarlandı. Değer bularak koleksiyon ürünü oldu.
Susan McMurrain Küratörlüğünde tertip edilen ‘Cycles’’da, Sema Topaloğlu, Seçkin Pirim, Nazan Pak ve Ela Cindoruk gibi materyal ustalarının eserleri izlendi. Arçelik, endüstriyel tasarım talebelerinin de hazırladığı ürünleri dâhil ettiği sergide gençlerin her zaman yanında olacağının da mesajını verdi.
Sergilenen tasarım örnekleri arasında; Laundry Lighting – Sema Topaloğlu, Retroçelik – Seçkin Pirim ve Alchemy / Simya – Ela Cindoruk ve Nazan Pak (Mücevher Tasarımı) yer aldı.